Salgs- og leveringsbetingelser

Betalingskort
Betal med betalingskort

Ved køb hos ecoPool med betalingskort, vil produktet blive bestilt og leveringsdato blive fastsat når indbetaling er modtaget.

Depositum / bankoverførsel
Betal via bankoverførsel. Benyt venligst dit ordre ID som betalingsreference.

Ved køb hos ecoPool via bankoverførsel, vil produktet blive bestilt og leveringdato fastsat når indbetaling er modtaget.

Ved køb af produkter indbetales hele beløbet før varen bestilles/leveres.

Montering/el-installation
ecoPool her to installations metoder ved køb via vores webbutik, “gør det selv” og “monteret”.
(Gør det selv), anlægget bliver leveret på kundens adressen. Herefter er det kunden der står for montering og kontakt til el-installatør mv.
.
(Monteret), hvis du ønsker ecoPool skal stå for montering/tilslutning,
bedes i kontakte os
.
Øvrige betingelser
  • Returnering, Alle varer er skaffevarer og tages derfor ikke retur.
  • ecoPool udfører ikke el-installation og montering. El-installation/montage udføres af ecoPool’s foretrukne samarbejdspartnere.
  • Ved annullering af bestilte produkter ifbm. med tilbud – tilbagebetales depositum ikke.
  • Alle priser på ecoPool.dk webbutik er inklusiv moms.

Hjemmesiden
ecoPool gennemgår løbende, at alle informationer på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og præcise. Men kan ikke garantere, at der ikke kan være regnefejl, taste- og trykfejl, mangler, undladelser eller på anden måde være sket ændringer, som gør, at informationerne er fejlagtige, forældede eller misvisende. ecoPool fraskriver sig derfor ethvert ansvar for sådanne fejl og mangler og for eventuelle tab forbundet med brug af de generelle informationer på hjemmesiden.

Ved enhver tvist om fortolkningen af informationer, materiale mv. på hjemmesiden bedes i kontakte ecoPool via mail eller telefon.